Last news in Fakti

2 Декември, 2011 10:12 1 347 0

Ростов и Стоичков се разделиха

  • стоичков-
  • камата-
  • христо-
  • ростов-
  • съветник-
  • мирчо димитров

От вчера най-титулуваният български футболист Христо Стоичков не е обвързан с договор с отбора на Ростов. Това потвърди за "24 часа" агентът Мирчо Димитров, който направи връзката между Ицо и клуба от Русия. През лятото Стоичков бе назначен като съветник на президента Сергей Горбан. Камата няколко пътува до Русия, като присъстваше на мачове.

"Договорът няма да бъде продължаван, тъй като в момента в Ростов липсват условия за развитието на идеите на Стоичков. Той иска да въведе модерни методи на работа, да развие школата и да направи качествена селекция. За това трябват финанси. В момента обаче главната задача на Ростов е да запази мястото си в елита на Русия. Дали това ще стане, ще се разбере едва през март. За Стоичков няма смисъл да чака дотогава", обясни ситуацията Мирчо Димитров. В Ростов предстоят и избори за ново ръководство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА