Last news in Fakti

25 Юли, 2017 10:58 949 0

Хари Реднап иска Славчев в отбора си

  • славчев-
  • реднап-
  • бирмингам-
  • спортинг лисабон

Бирмингам взима българина под наем

Хари Реднап иска Славчев в отбора си - 1
Снимка: bwfc.co.uk

Симеон Славчев е близо до преминаване в Бирмингам. Португалското издание “О’Жого” твърди обаче, че е много вероятно да не се стигне до постоянен трансфер, а само до отдаване под наем.

Причината е, че Спортинг (Лисабон) държи 80% от правата на играча, а останалите са собственост на трети клуб - Литекс. При това положение може да има усложнения при евентуални преговори с английския клуб, както се казва в публикацията.

Иначе “лъвовете” от Португалия нямат никакви намерения да задържат 23-годишния Славчев и желанието на шефовете е да му намерят нов тим.

На свой ред английският вестник “Бирмингам Мейл” твърди, че българският играч има огромното желание да остане в тима на Хари Реднап. Опитният мениджър също е останал доволен от показаното от халфа по време на приятелската среща с Оксфорд Юнайтед (2:0). Очакванията са тази седмица да има развитие по евентуалния трансфер.

Припомняме, че Славчев беше привлечен от Спортинг (Лисабон) през 2014 година, когато Литекс прибра 2,5 милиона евро от сделката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА