30 Октомври, 2017 16:26 1 255 0

Треньорът на Хофенхайм съвсем изкуфя (ВИДЕО)

  • хофенхайм-
  • фенове-
  • бутилка с вода-
  • удар-
  • нагелсман

Нагелсман хвърли бутилка с вода към феновете

Треньорът на Хофенхайм Юлиан Нагелсман удари неволно с бутилка минерална вода един от феновете на трибуните при загубата с 1:3 от Борусия (Мьонхенгладбах). 30-годишният специалист, който е спряган за бъдещ наставник на Байерн, изля гнева си от представянето на своя отбор, а от изпускането на нервите му пострада запалянко.

Случката се разигра в 61-ата минута, в която гостите изравниха. Нагелсман все пак показа възпитание и веднага се извини за неадекватното си поведение.

Куриозното е, че малко след това бутилката полетя обратно към треньора на съперника на Лудогорец в Лига Европа, като профуча на сантиметри от главата му.

"Това бе глупаво действие от моя страна. Исках да хвърля бутилката в стената, но тя се бе оплела в якето ми. Това няма да се повтори", осъзна грешката си Нагелсман.

"Наистина исках да хвърля бутилката от пейката в стената. Благодаря на Господ, че бутилката не удари директно фена, но наистина съжалявам", добави треньорът на Хофе.

Припомняме, че Лудогорец спечели с 2:1 в Разград срещу немския тим в мач от груповата фаза на Лига Европа. Ответният мач между двата тима в Германия е през декември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА