Last news in Fakti

1 Декември, 2017 10:28 630 1

Неймар: Бразилия е готова за Световна титла

  • неймар-
  • мондиал 2018-
  • жребий-
  • очаквания

"Футболният свят отново ни уважава", заяви звездата на Бразилия

В навечерието на жребия за Мондиал 2018 звездата на Бразилия Неймар направи любопитно изказване за официалния сайт на ФИФА. В него нападателят на Пари Сен Жермен разкри очакванията си за представянето на “селесао” на световните финали в Русия и изтъкна ролята на селекционера Тите за прогреса в представянето на отбора.

"Готови сме да срещнем всеки един противник. Това е световно първенство и тук са най-добрите тимове. Не можеш да посочиш един и да кажеш, че е по-лесен от друг. Нетърпелив съм за жребия, но не мисля, че той е от толкова голямо значение. Това е един от случаите, когато слагаш пуканките в микровълновата фурна и цялото семейство се събира пред телевизора.", заяви Неймар

"Шампион ще е този, който се подготви най-упорито и съумее да покаже истинските си възможности срещу всеки съперник както в груповата фаза, така и в елиминациите."

"Сега хората уважават повече Бразилия, отколкото преди 3-4 години. Хората гледат на нас по различен начин. Най-после Бразилия отново е отборът, на когото всички се възхищават. Наслаждаваме се на футбола и феновете в Бразилия ни вярват. Имаме всички основания да сме оптимисти преди световното първенство.", заяви звездата на "селесао".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    0 0 Отговор
    "Сега хората уважават повече Бразилия, отколкото преди 3-4 години" Неймар, защо се самозаблуждаваш. Има един отбор, който пак ще ви напляска, ако ви докопа и неговото име е ГЕРМАНИЯ.