Last news in Fakti

24 Януари, 2012 23:17 1 191 0

Шофьор сгази трима запалянковци на Габон

  • фенове-
  • габон-
  • нигер-
  • купа на африканските нации-
  • либревил
Шофьор сгази трима запалянковци на Габон - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Трима запалянковци са ранени през нощта на понеделник срещу вторник от шофьор на такси, който умишлено е насочил колата си върху трима габонски запалянковци, празнуващи победата на Габон над Нигер с 2:0 в мач от турнира за купата на африканските нации по футбол, предаде агенция "Франс Прес".

"Ние крещяхме от радост след победата, когато една кола връхлетя върху нас", каза 33-годишният Мбина Мбина от квартал Акебе. "При катастрофата има двама ранени, но животът им не е в опасност.

Шофьорът на такси е бил зверски нападнат и е щял да умре, ако не се е намесила полицията, каза офицер от полицията от Либревил, който допълни, че колата на таксиметровия шофьор е била напълно изпочупена от тълпата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА