5 Май, 2018 05:15 963 0

Радост за Бразилия - Неймар ще играе на Световното

  • неймар-
  • бразилия-
  • контузия-
  • възстановяване-
  • световно първенство

Очаква се звездата на ПСЖ да мине последни медицински прегледи

Звездата на ПСЖ и бразилския национален отбор Неймар вече е напълно възстановен и утре ще се завърне в Париж, съобщава френското издание "Екип".

Бразилският национал се оперира в родината си в началото на март от тогава се възстановяваше в Рио де Жанейро, но ще лети за френската столица, пише "Блиц".

Според информацията крилото ходи без патерици от две седмици, и трябва да е 100% здрав за Мондиала. Сега се очаква да покрие успешно медицински прегледи, които да му позволят да започне натоварвания.

Неймар счупи пета метатарсална кост на дясното си стъпало и навехна глезена си по време на мач с Марсилия от френската Лига 1 в края на февруари, като първоначално се очакваше, че той няма нужда да се подлага на операция и ще се завърне на сравнително бързо на терена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА