Last news in Fakti

1 Юли, 2018 11:01 2 156 5

Стоичков: ФИФА бута европейските отбори!

  • стоичков-
  • фифа-
  • европа-
  • световно първенство-
  • хърватия

Камата заяви, че Европа винаги е с преоритет на Световни първенства

Стоичков: ФИФА бута европейските отбори! - 1
Снимка: БТА

Легендата на българския футбол Христо Стоичков обяви мислите си относно това, какви отбори може да спечелят световното първенство в Русия. Камата отново беше критичен към управленските структури на футбола.

„Съществуват множество различни фактори, за да се стигне до определянето на световния шампион. Главният от тях е свързан с това, че ФИФА прави всичко възможно, за да може европейските отбори да достигнат до определен стадий на световното първенство. Европа винаги е била приоритет на футболните организации“, коментира Стоичков пред руската телевизия „RT”.

„Честно казано, имах някои очаквания за световното първенство, които в определена степен не се оправдаха. Всеки Мондиал посвоему е различен, всеки участващ отбор е уникален. Както преди четири години, и сега световният шампион отпадна в групите. Това е известна изненада“, добави Камата.

„Хърватия показа силен футбол и аплодирам играчите им. На първо място трябва да се отбележи играта на Лука Модрич и Иван Ракитич, които излизат на терена, за да побеждават независимо от обстоятелствата. Те никога няма да кажат, че са загубили, тъй като съперникът им е клубен съотборник. А други правят точно това“, анализира Стоичков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Инкогнито

    10 2 Отговор
    А мои да бута индианските ли? Индианците са обърнали футбола на Ръкби!
  • 2 мнение

    20 1 Отговор
    това , че си бил велик футболист не значи , че имаш достатъчно ум в главата .
  • 3 ВМОРО

    4 2 Отговор
    "Преоритет"?!? Не намерих подобна дума нито в тълковния речник, нито в речника за чуждите думи в българския език.
    Чини ми се, имате нужда поставите правописа като ваш "преоритет". НепрЕятно ми е да чета небивалиците ви всеки ден.
  • 4 К.К.

    11 0 Отговор
    Вчера бутна и португалците към летището за лятна почивка.
  • 5 Ще му дойде акъла в главата

    1 0 Отговор
    Ицето е голям,нищо че е с разбойниците от БСП.