Last news in Fakti

20 Август, 2018 10:02 1 001 0

Реал стартира убедително в Примера дивисион

  • реал мадрид-
  • хетафе-
  • карвахал-
  • бейл

"Кралският" клуб победи Хетафе

Реал (Мадрид) се реваншира отчасти на феновете си за загубата от градския съперник Атлетико (2:4 след продължения) в мача за Суперкупата на Европа през седмицата и срази гостуващия Хетафе с 2:0 на старта на новия сезон в Примера дивисион.

Срещата на „Сантяго Бернабеу“ премина под диктовката на домакините, които доминираха през цялото време, а показателен е фактът, че Хетафе отправи първия си удар едва в 70-ата минута и то неточно над вратата.

След четвърт час игра Марсело центрира и Бейл с плонж засече топката с глава, пращайки я в напречната греда. В 20-ата минута Бейл центрира отляво, Давид Сория изби с една ръка, но Дани Карвахал прехвърли вратаря с глава за 1:0.

Две минути преди края на първата част Серхио Рамос се разписа, но след съдийски сигнал за нарушение в атака.

Малко след почивката в 51-ата минута Асенсио бе изведен зад защитата на гостите и асистира на Гарет Бейл, който с премерен удар удвои аванса на домакините. Три минути след това Асенсио разтресе дясната греда след силен шут от средна дистанция.

В 71-ата минута в игра се появи избраният за най-добър играч на Световното в Русия Лука Модрич, но срещата просто се доиграваше в спокойно темпо. Така Реал започна новия сезон с убедителен домакински успех над тима от едноименното мадридско предградие Хетафе.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА