21 Август, 2018 10:25 877 2

ЦСКА 1948 отново не победи във Втора лига

  • втора лига-
  • цска 1948-
  • монтана-
  • спасов-
  • гущеров-
  • илиев

"Червените" завършиха 1:1 с Монтана

ЦСКА 1948 и Монтана завършиха 1:1 в сблъсък от Втора лига. Това е второ равенство за "червените" от началото на сезона. Андон Гущеров откри резултата за столичани с точно изпълнение на дузпа в 62-ата минута. Резервата Атанас Илиев изравни в 80-ата минута, завършвайки с глава страхотна акция на гостите. Срещата се игра пред 150 души на Националния стадион "Васил Левски".

Първото полувреме премина в доста ниско темпо.

След почивката скучната игра продължи да властва, за да се стигне до 60-ата минута. Тогава Петко Петков се откъсна пред вратата на Монтана, засуети се, след което обаче бе фаулиран от стража Ивайло Василев. Съдията Георги Димитров закономерно посочи бялата точка и Гущеров направи 1:0 без да срещне трудности.

80-ата минута дойде време и за гостите да се зарадват. Показна атака с много подавания матира играчите на Вальо Илиев и резервата Атанас Илиев засече с глава в мрежата пас отляво на друга резерва - Владислав Мисяк.

След изравняването темпото отново спадна. Към края на мача се стигна до червени картони. Първо Васил Попов получи втори жълт, а след него същата съдба имаше жокерът на "червените" Кристиян Михайлов. В първата ситуация "изгоря" и наставникът Ферарио Спасов. Опитният спец поиска картон за играча на домакините, който спъна Попов, след като бе задържан за фланелката. Бурната реакция на Феро му донесе червен картон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 за пари ли брат

    4 1 Отговор
    МИ те ЛИТЕКС направо Си паднаха от Лудогорец

    Коментиран от #2

  • 2 hh88

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "за пари ли брат":

    Ти си просто нeщaстно малко човече. Никъде в статията не пише за Литекс и Лудогорец, но явно нещо отзад дълбоко ти е влязло и и си говориш за тях. Изчакай, Литекс ще играе с тези от 20 без 12 и тогава си пиши. Само спокойно, ще се побъркаш.