Last news in Fakti

29 Септември, 2018 16:31 1 426 0

Проблемите за Юнайтед се задълбочават

  • манчестър юнайтед-
  • уест хям-
  • линдельов-
  • андерсон-
  • рашфорд-
  • арнаутович

"Червените дяволи" загубиха от Уест Хям с 1:3

Манчестър Юнайтед загуби с 1:3 гостуването си на "чуковете" от Уест Хям и записа един от най-лошите стартове от началото на сезона в историята си. "Червените дяволи" са осми в таблицата с три победи, три загуби и хикс, докато Уест Хям се качи до 12-ото място с трети мач без загуба след серия от четири поредни загуби.

Фелипе Андерсон изведе "чуковете" напред в 5-ата минута, а Виктор Линдельов направи кошмара за гостите още по-голям с автогол минути преди края на полувремето.

Мениджърът на Юнайтед опита да коригира безидейната игра на своите с три смени между 57-ата и 71-ата минута, като в игра се появиха Мата, Фред и Рашфорд. Последният се разписа с красив гол с пета на първа греда след корнер, но радостта на "червените дяволи" продължи само три минути.

Марко Арнаутович сложи точка в спора в 74-ата минута, оформяйки крайното 3:1. Поражението е трети мач без победа за Моуриньо и компания след хикса с Уулвърхемптън за първенство и загубата от Дарби Каунти (2:3) за Купата на Лигата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА