Last news in Fakti

7 Ноември, 2018 17:56 885 1

Ибрахимович не смята да напуска ЛА Галакси

  • ла галакси-
  • ибрахимович-
  • наем-
  • европа

"Не планирам да играя под наем в европейски отбор през зимата", заяви шведът

Нападателят на Лос Анджелис Галакси Златан Ибрахимович няма намерение да напуска американския клуб в посока Европа. Шведският футболист е категоричен, че няма да ходи никъде под наем.

"Имам договор с Лос Анджелис Галакси. През зимата не планирам да играя под наем в европейски клуб, това не е необходимо. Ако футболистът е част от даден клуб, тогава той трябва да даде цялата си енергия, когато играе там", заяви Златан Ибрахимович пред "Sky Sports".

През настоящия сезон Ибрахимович записа 34 мача във всички турнири, отбеляза 23 гола и даде 7 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА умре

    1 1 Отговор
    Като ти омръзне с ЛА Галакси, къде ще играеш? Аз мисля, че трябва да играеш в Селските първенства и да класираш съответния отбор в Елита.