Last news in Fakti

14 Ноември, 2018 11:56 1 299 1

Реал изненада с назначението на Солари

  • солари-
  • договор-
  • реал мадрид-
  • уволнение-
  • лопетеги

Аржентинецът се превърна от временен треньор до такъв с договор до 2021-ва

Европейският клубен шампион Реал (Мадрид) обяви официално очакваното важно решение за треньорския пост и назначи за постоянно на него Сантиаго Солари, но направи малка изненада във връзка с продължителността на договора му. Аржентинецът първоначално замени временно освободения Хулен Лопетеги след кошмарната загуба с 1:5 от Барселона на „Камп Ноу“.

След заседание на изпълнителния комитет на клуба се е стигнало до извода, че водилият преди това дубъла на „белия балет“ Солари трябва да остане начело на първия тим заради добрите резултати – четири поредни победи във всички турнири. Това е най-добър старт на кариерата за треньор в цялата история на клуба.

Договорът на аржентинския специалист е до лятото на 2021 година, което е изненада. Испанските медии очакваха продължителността на контракта да бъде само до края на сезона с опция за продължаване с още една година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 dragula

    0 0 Отговор
    Като отпаднат още в групите на ШЛ, ще му прекратят договора.