Last news in Fakti

22 Ноември, 2018 15:56 1 385 0

Реал Мадрид със запитване за Маркъс Рашфорд

  • рашфорд-
  • реал мадрид-
  • манчестър юнайтед-
  • запитване-
  • агент-
  • преговори-
  • трансфер

Мадридчани се свързали с агента на младата звезда на Юнайтед

Интересът на Реал Мадрид към нападателя на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд, за който английските медии говорят от няколко дни, придобива по-реални измерения. Според "Сън" и "Мирър" от "Сантиаго Бернабеу" са влезли в контакт с агента на английския национал, за да заявят, че намеренията им са сериозни. Освен това скаути на "белите" са наблюдавали специално изявите на Рашфорд по време на победата с 2:1 на "трите лъва" над Хърватия преди няколко дни.

Договорът на 21-годишния нападател с Юнайтед изтича след 18 месеца, като от клуба искат да го подновят. Самият играч бил отворен към подобна промяна, тъй като мнозина анализатори в Англия неколкократно изразиха становището, че Рашфорд не може да прогресира по най-добрия начин в отбор, воден от Жозе Моуриньо. Селекционерът на националния отбор Гарет Саутгейт също заяви в прав текст, че Рашфорд трябва да започва по-често като титуляр, за да запази мястото си в неговата селекция.

От лагера на Рашфорд са обещали, че той ще седне на преговори с Реал Мадрид, ако ситуацията не се промени за него в скоро време. От началото на сезона нападателят започна в едва пет мача като титуляр в Премиър лийг.

Твърди се, че Ювентус също се интересува от младия играч на Манчестър Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА