23 Ноември, 2018 15:56 1 332 4

Моуриньо пак се заяде с Касийяс

  • касийяс-
  • реал мадрид-
  • конфликт-
  • конфронтация-
  • война-
  • моуриньо

"Той водеше война с мен, но тайна", заяви Специалния

Легендарният вратар на Реал Мадрид Икер Касийяс заяви в интервю, че съжалява, че не се е конфронтирал с Жозе Моуриньо по времето, когато двамата работеха заедно на “Сантиаго Бернабеу”. Интервюиран от бившия аржентински национал Хорхе Валдано, 37-годишният Касийяс казва, че съжалява, че е запазил мълчание и ако е можел да върне времето назад, е щял да “хване бика за рогата” и да се конфронтира с португалския специалист. Между Касийяс и Моуриньо имаше конфликт, а през 2015 година световният и двукратен европейски шампион с Испания премина в Порто, след като при Карло Анчелоти окончателно загуби титулярното си място в тима на “лос бланкос”.

Моуриньо обаче не вижда нещата по същия начин и коментира изказването на Касийяс, заявявайки, че вратарят всъщност се е конфронтирал с него, но го е направил по прикрит и потаен начин.

“Касийяс)казва, че никога не се е конфронтирал с мен, той не казва истината”, коментира Моуриньо пред португалското издание “Рекорд”. “Той се конфронтира с мен и го направи по начин, по който никой друг не би могъл да го стори по-добре - потайно”, добавя настоящият мениджър на Манчестър Юнайтед.

“Това изглежда като интервю с човек, който е в края на кариерата си”, казва още Моуриньо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абсурдите

    6 3 Отговор
    Живял съм в Испания, гледал съм много мачове и интервюта И на двамата, още когато Касияс започваше а Моуриньо беше помошник тр. в Барса, Касияс е по-тъп, той е малко недоразвит психически, Моу пък е по-голям левак, а той е почти абсолютен левак от техническа гледна точка и успехът му е абсолютна загадка , та е нормално двама глупаци да се дразнят взаимно от дефектите си

    Коментиран от #2, #4

  • 2 iииi

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Абсурдите":

    Я разкажи за Христо умника

    Коментиран от #3

  • 3 Абсурдите

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "iииi":

    Там трагедията е абсолютна
  • 4 Кумчо Вълчо

    0 3 Отговор

    До коментар #1 от "Абсурдите":

    Ти ли най големия умник ????Келеш.