Last news in Fakti

21 Декември, 2018 14:55 2 548 4

Григор Димитров: Агаси идва с мен в Австралия

  • димитров-
  • агаси-
  • щаб-
  • покана-
  • australian open-
  • треньор-
  • тренировки-
  • тенис

"Той ми е голяма подкрепа", заяви българският тенисист

Григор Димитров ще може да разчита на Андре Агаси по време на Откритото първенство на Австралия. Американецът ще го подкрепи в Мелбърн, а е възможно да пътува преди това и до Бризбън, където Григор ще открие новия сезон.

"Андре със сигурност ще бъде в Мелбърн. Не сме сигурни за Бризбън. Засега не планира да идва, но не сме и го обсъждали - има малък шанс. Имам нужда да работя с някой с опита на Андре. Голям късметлия съм да мога да разчитам на него на моя страна. Андре е изумителен - от голяма подкрепа ми е. Започнахме да се опознаваме малко по-малко след седмиците заедно.

Все още не сме решили колко седмици Андре ще бъде с мен през следващата година. Продължаваме да обсъждаме кое е най-добре за него и за нашия екип. Много уважаваме личното време на всеки," разкри Григор Димитров пред Courier-Mail.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    7 6 Отговор
    Българският народ, от който ти се отказа, би могъл да ти бъде много по-голяма подкрепа и мотивация. Всяка страна се интересува от своя играч, но и никой друг известен играч не си позволява да пренебрегва и да омаловажава тениса в страната си. Кой ти е помагал когато си бил на 5г? А като стана на 10г, кой ти помага? Агаси ли? Принцът на Монако ли?
  • 2 Диди

    7 3 Отговор
    А смуглата лелка няма ли да вземе да си натопи дупето в океана.
  • 3 Хасковски селянин

    5 2 Отговор
    Бабата там ли ще е?
  • 4 Капиш

    7 1 Отговор
    Не мога да Ви разбера, защо плюете по Гришо. Това, че е отказъл да играе на турнир в БГ си е лично негово решение. Тенисът е индивидуален спорт и всеки един тенесист и неговия щаб решават в кой турнир да участват. Аз да задам един въпрос.
    Защо всички в България се сетиха и започнаха да се интересуват от това момче, когато стана някакъв фактор във тениса. Защо тази държава не е спонсорирана този играч още в самото начало, както е в цивилизовани свят, защо не е плащала тази държава обучения та му в частните тенис академии и има още доста въпроси Защо. В крайна сметка всеки спортист си гледа интереса и финансовата изгода, защото спорта е до време, а после. Примерите са доста как Българската държава се отплаща смешно на своите било то и малко на брой Шампиони. В България за съжаление, патриотизма е на заден план пред парите.