Last news in Fakti

25 Декември, 2018 14:24 2 781 1

Южени Бушар: Известността уби кариерата ми

  • бушар-
  • кариера-
  • известност-
  • тенис-
  • форма-
  • спад-
  • напрежение

"Нуждая се от бистър ум, да не се натоварвам психически", заяви красивата тенисистка

Южени Бушар осъзна, че славата се е оказала пагубна за кариерата ѝ, но е решена тенисът да бъде основният ѝ фокус през новата година. Канадката достигна финала на Уимбълдън през 2014 г. и се изкачи до номер 5 в ранглистата, но оттам насетне представянето ѝ претърпя свободно падане.

„Година след това животът ми се промени. Изведнъж бях попаднала под светлината на прожекторите и чувствах огромно напрежение, за да запазя нивото и резултатите си“, сподели Бушар пред „Real Radio“.

„Оттогава насам обаче научих много. Чувствам се така, сякаш съм преминала през тази въртележка на живота чрез кариерата си и усещам, че напрежението е най-вече това, което поставяш върху себе си. Така че се нуждая от бистър ум, да не се натоварвам психически и да опитам да играя свободно. На кого му пука какво казват хората?“.

24-годишната Бушар в момента се намира на 87-ото място в ранглистата, но е обнадеждена за нов пробив през следващата кампания.

„Чувствам се добре. Имам нов треньор, когото харесвам - Майкъл Джойс. Работих здраво. Няма гаранция за резултати, но определено желая да се потрудя и да направя това, което мога. Усещам, че приключих сезона по добър начин и искам да пренеса тази инерция през 2019 г.“, сподели канадката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гришо мания

    2 0 Отговор
    Смятай ако беше станала българска снаха!!!! 230 в световната ранклиста