12 Януари, 2019 15:58 2 388 3

Тотнъм постави невероятна цена на Кейн

  • тотнъм-
  • кейн-
  • цена-
  • реал мадрид

"Шпорите" искат 350 милиона за нападателя си

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн е новата деветка, която Реал Мадрид иска да привлече за следващия сезон. В края на юли той ще навърши 26 г., което му дава предимство пред изявените, но по-възрастни голмайстори на Байерн (Мюнхен) и Пари Сен Жермен - Роберт Левандовски (30 г.) и Единсон Кавани (става на 32 г. следващия месец).

Затова човек от ръководството на клуба се е свързал с лондонския тим преди Коледа, за да пита за цената на английския национал с цел започване на преговори през следващите месеци, пише AS.

Отговорът обаче не е бил обнадеждаващ за Реал: 350 млн. евро. Тази сума пари отразява промените в трансферния пазар, започнали с присъединяването на Неймар в ПСЖ за 222 млн. евро, както и нуждата на Кралския клуб да запълни празнината от напускането на Кристиано Роналдо, който вкарваше по около 50 гола на сезон за тима, преди да премине в Ювентус.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    3 3 Отговор
    Много пари за зализания
  • 2 Бай пишурко

    0 1 Отговор
    Толкова много! Как пък не
  • 3 ХОРХЕ ВАЛДАНО

    1 0 Отговор
    350 МИЛИОНА ЗА ТОВА ДЪРВО?????ПЕРЕС ОСВЕН ДА СЕ Е НАПИЛ ДО БЕЗПАМЕТНОСТ ТРЯБВА И ДА Е ОТКАЧИЛ ТОТОЛНО ЗА ДА ДАДЕ И 35МИЛИОНА ЗА ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ---ХАРИ КЕЙН...ИНТЕРЕСТНО НА СЕГАШНИТЕ ЦЕНИ КОЛКО ЛИ БИХА СТРУВАЛИ ИСТИНСКИ ФУТБОЛИСТИ КАТО СТОИЧКОВ ,БАЛЪКОВ ИЛИ РОМАРИО????