Last news in Fakti

15 Януари, 2019 14:29 1 500 2

Флорентино Перес: VAR ощетява Реал Мадрид!

  • перес-
  • var-
  • видеоповторение-
  • реал мадрид-
  • федерация-
  • ощетяване

Президентът на "белите" пропищя от системата за видеоповторение

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес обмисля да напусне Борда на директорите на Кралската испанска футболна федерация. Той е ядосан от няколко отсъждания срещу кралския клуб в последните седмици, в които беше намесена системата VAR. Медиите посочват като примери двубоите с Реал Сосиедад (0:2) и Бетис (2:1).

Срещу баските на “Сантиаго Бернабеу” Реал загуби, а при 0:1 реферът Хосе Мунуера не даде дузпа за нарушение на вратаря Херонимо Руи срещу Винисиус Жуниор. Тогава арбитърът дори не поиска да се възползва от видеоповторение, за да е сигурен в преценката си.

Срещу Бетис в неделя пък “лос бланкос” получиха гол за 1:1 от бившия си футболист Серхио Каналес. Заради съмненията за засада, съдията Алехандро Ернандес поиска намесата на VAR и зачете попадението. След двубоя обаче се появиха повторения, които показват, че Каналес все пак е бил зад защитата.

Самият Перес дълго време отказваше да влезе в ръководното тяло на испанския футбол заради обтегнатите си отношения с бившия президент на федерацията Анхел Мария Вияр. На 19 декември миналата година обаче той прие поканата на настоящия бос Луис Рубиалес и влезе в Борда на директорите, заедно с президентите на Барселона и Атлетико Мадрид - Джосеп Мария Бартомеу и Енрике Сересо, както и легендата Роналдо, който е собственик на Валядолид.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ужас

    1 0 Отговор
    Голям коментар! Убш ги!😂😂😂😂😂
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.