17 Януари, 2019 11:29 2 087 0

Надал към фен: Изпил си няколко текили? (ВИДЕО)

  • надал-
  • фен-
  • макенроу-
  • интервю-
  • планове-
  • бутилки-
  • суеверие-
  • кариера

Испанецът отново разсмя публиката

Рафаел Надал си осигури място в третия кръг на Australian Open след чиста победа над Матю Ебдън, с което вече заема трето място във вечната класация за победи в Мелбърн. Той спечели за 57-ми път и задмина Стефан Едберг, като пред него остават Роджър Федерер и Новак Джокович.

След двубоя световният № 2 отговори на въпросите на Джон Макенроу, свързани със състоянието му и с плановете му за края на кариерата. Рафа не пропусна и отново да накара феновете да се посмеят.

„Знаете, завърнах се след известно отсъствие. Новото начало никога не е лесно. Трудно е да си направиш самооценка. Мисля, че изиграх солиден мач, сервисът ми работеше днес. Смятам, че направих добре някои неща – реализирах много уинъри от форхенд, а на ретур подобрявах играта си по време на мача“.

„Всеки ден е тест, особено когато се завръщаш след контузия, но съм много щастлив, че се завърнах на „Rod Laver Arena“ във вечерната сесия“. „Ако трябва да съм честен, не е добре да говорим за контузии. Достатъчно страдах, но знам, че това, което правим, не трае вечно. Късметлия съм да съм тук. Не знам колко още години ще играя – 1, 3, 4… Просто опитвам да играя с цялата си любов и страст“, сподели Рафа.

Макенроу го попита дали няма да промени подхода с подреждането на бутилките си, който през годините се превърна в нарицателно за суеверията в тениса. „Има едно много важно нещо в този живот – ако нещата се получават, не ги променяй. Ако не се получават, промени ги. Бутилките работят много, много добре по време на цялата ми кариера“, сподели Рафа, предизвиквайки смеха на публиката. „Това се случва само на корта и само когато се състезавам. Дори не го правя на тренировки“, призна световният №2.

Един от привържениците на испанеца пък се провикна от трибуните в подкрепа на своя любимец, а Рафа се пошегува: „Изпил си няколко текили, или какво?“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА