20 Февруари, 2019 10:01 805 1

Ливърпул и Байерн не оправдаха очакванията

  • байерн мюнхен-
  • равенство-
  • реванш-
  • осминафинал-
  • ливърпул-
  • шампионска лига

Двата гранда завършиха 0:0 в първи осминафинал от Шампионска лига

Ливърпул и Байерн не оправдаха очакванията - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул и Байерн Мюнхен завършиха при резултат 0:0 първата среща помежду си от осминафиналите на Шампионската лига. Домакините от Англия опитаха всичко, за да си осигурят преднина преди реванша, но защитата на германците бе непробиваема.

Още от първата минута двата отбора започнаха с вихрено темпо и без никакво проучване. Домакините от Ливърпул бяха по-дейни, но така и не намираха очертанията на вратата. Салах стреля от въздуха, а след него и Мане опита късмета си. И в двата случая обаче без резултат.

Салах имаше отлична възможност с глава, но стреля покрай вратата. В 32-ата минута дойде най-чистото положение за първото полувреме. Наби Кейта отправи шут, който бе блокиран от защитник, но топката отиде в Садио Мане, който сам срещу вратаря не уцели вратата.

Второто полувреме започна със спорна ситуация в наказателното поле на Ливърпул. Коман подаде към Левандовски, който падна след сблъсък с Фабиньо, но съдията, без да се замисли подмина ситуацията и не отсъди дузпа.

В 59-ата минута Гнабри отне една топка и отправи страхотен далечен удар, който профуча над напречната греда.

Ливърпул натисна своя съперник още повече след 60-ата минута, но удари в очертанията липсваха. Натискът бе стихиен, а отбраната на баварците се справяше без никакви проблеми.

Байерн все по-уверено и спокойно изчакваше края на срещата, а играчите на Юрген Клоп така и не успяха да намерят верния път към гола. В крайна сметка попадение не падна и всичко ще се решава на реванша в Мюнхен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.