30 Март, 2019 08:16 2 869 8

ЦСКА-София ще строи нов стадион

  • цска-
  • стадион

Обявява проекта другата седмица

ЦСКА-София ще строи нов стадион - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА-София възнамерява да строи нов стадион, като плановете за проекта ще бъдат разкрити пред феновете другата седмица. Двамата главни акционери Гриша Ганчев и Юлиян Инджов ще запознаят спортната общественост с детайлите около проекта, съобщава sportal.bg.

Ето текстът на комюникето:

Армейци,

през следващата седмица основните акционери в клуба Гриша Ганчев и Юлиян Инджов ще представят бъдещите си планове за новия стадион на ЦСКА. Двамата ще запознаят спортната общественост с всички детайли по мащабния проект за изграждането и финансирането на съоръжението. Конкретната дата и час на събитието ще бъдат допълнително обявени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 свидетел

    9 3 Отговор
    БРАВО! Нека вземат за изпълнител ТИМ-Варна, старият стадион "Юрий Гагарин" го разрушиха преди 20 години и още строят новия, който се наложи да бъде с 30% по-малка площ от първоначалният проект, защото парите някъде пропаднаха ))))

    Коментиран от #2

  • 2 360

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "свидетел":

    Кои са "видните" фигури на ТИМ-Варна ?
  • 3 Guðmundsson

    9 18 Отговор
    Те един кензеф не могат да направят дори.
    Иначе по-добре да събарят тази помийна яма и да го направят овеселителен парк. Въпреки, че земята и въздуха там са силно токсични.
  • 4 Свинар

    10 17 Отговор
    Някъде ще се строи модерна свинеферма хахаха
  • 5 Варна

    3 0 Отговор
    ...И ЦСКА е супер тим, и ЦСКА непобедим!!

    Коментиран от #6

  • 6 село

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "Варна":

    Те и завод за автомобили построиха, ама сега стои празен.И въобще, кой гледа тези маймунски отбори, в които няма българи?
  • 7 Кукуригу

    0 0 Отговор
    Гришата може да "направи"нов стадион само ако го присвои от някъде!Мястото му е при Баневи и Арабаджиеви!
  • 8 ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ

    0 0 Отговор
    Много български отбори имаха желанието да построят модерни стадиони. Но ако ставаше само със желание; кучето щеше да стане касапин. Половин век в България се строят примитивни и смешни стадиони и никога не ги довършват. Време е вече да се покаже характер и да няма корумпирани джендъри за да се направи поне един съвременен стадион. Тогава и другите отбори може да вземат пример от тях. След като се построят поне шест нови стадиона с над 50000 места, тогава трябва да кандидатстваме за домакинство.