Last news in Fakti

30 Март, 2019 10:52 4 461 1

Лъчезар Танев с любопитен коментар относно Кирил Десподов

  • лъчезар танев-
  • кирил десподов-
  • нюкасъл-
  • трансфер

"Нюкасъл също искаше Кирил Десподов.", разкри мениджърът

Лъчезар Танев с любопитен коментар относно Кирил Десподов - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът Лъчезар Танев направи любопитен коментар относно трансфера на Кирил Десподов в Каляри пред livesport.bg. Импресариото заяви, че националът е бил следен и от елитния английски Нюкасъл.

Ето какво каза Танев:

"Имахме разговори лично с Гриша Ганчев и Данаил Ганчев за Нюкасъл. Беше добра опция. Основната причина да не се случи сделката е, че на Рафа Бенитес му трябваше играч, който днес пристига и утре започва да играе в разгара на първенството, на зимния трансферен период. Той не бе сигурен дали може да разчита на Десподов веднага", заяви Танев.

"При положение, че те иска клуб от Серия "А", нормално е да приемеш. От страна на ЦСКА и него. Моето виждане е, че той е доста скоростен футболист, с прилична техника, и смятам, че първенства като Англия и Бундеслигата са по-характерни и удачни за него", добави мениджърът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА умре

    4 14 Отговор
    КИРО СИМУЛАНТА ДА ЗАРЕЖЕ БЪЛГАРИЯ, ЩОТО ЗАРЯЗА ФУТБОЛА, КАТ ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ТВА Е, ЧЕ НЕ ПРЕМИНА ВЪВ ФЕНЕРБАХЧЕ!