Last news in Fakti

23 Април, 2019 11:57 2 954 0

Български вратар направи две дузпи в Англия (ВИДЕО)

  • евтимов-
  • дузпа-
  • червен картон-
  • грешник-
  • акрингтън стенли

Димитър Евтимов се превърна в грешник за своя Акрингтън Стенли

Български вратар направи две дузпи в Англия (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Българският национал Димитър Евтимов едва ли ще иска да си спомня за мача на тима му Акрингтън Стенли срещу Лутън. Двубоят беше от 43-ия кръг на Лига 1. Евтимов и съотборниците му допуснаха домакинско поражение с 0:3 от гостите, които оглавяват класирането с 5 точки повече от Барнзли.

Българинът преживя истински кошмар, след като още в 22-ата минута му се наложи да напусне преждевременно терена заради червен картон. В 4-ата минута Евтимов направи дузпа, фаулирайки ирландския нападател на гостите Джеймс Колинс. Българинът получи жълт картон, но след това спаси удара от бялата точка, който бе изпълнен от потърпевшия футболист.

В 22-ата минута обаче Евтимов беше отново санкциониран в жълто и съответно червен картон, след като съдията маркира нарушение на вратаря срещу Казенга ЛуаЛуа. Това доведе до изгонването на национала ни, което обаче беше доста пресилено.

Резервният вратар на Акрингтън Джонатан Макстед не успя да спаси дузпата и Лутън поведе. До края на мача за гостите два пъти се разписа Пели Ръдък и се стигна до загубата на домакините с 0:3.

Евтимов и компания заемат 16-ото място в Лига 1 от 24 отбора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА