Last news in Fakti

3 Юни, 2019 14:57 2 525 2

Кьолн вади милион за звезда на Лудогорец

  • лукоки-
  • кьолн-
  • трансфер-
  • сума-
  • бундеслига-
  • лудогорец

Новакът в Бундеслигата е хвърлил око на Джоди Лукоки

Кьолн вади милион за звезда на Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Новият член на Бундеслигата Кьолн е хвърлил око на един от водещите футболисти на шампиона Лудогорец.

Според холандското издание Elf Voetbal, цитирано от "Меридиан Мач", Джоди Лукоки е сред опциите за ново попълнение в редиците на “козлите”.

В Кьолн търсят спешно силен офанзивен футболист и са готови да платят седемцифрена сума в евро за него. Германците са оценили Лукоки на около 1 милион евро.

26-годишният юноша на Аякс от конгоански произход е в Разград от 2015 година и има близо 100 мача с екипа на Лудогорец. Той дойде от холандския Цволе, а има и 24 мача за гранда от Амстердам, което е голям плюс в професионалната му биография. Очакванията са бъдещето му да бъде решено в края на юни.

Лудогорец вече привлече едно крило - Мавис Чибота. Такива са още Димо Бакалов и Вандерсон, а след изтекъл наем в Разград се завръща Светослав Ковачев. Преговорите с израелеца Дан Битон са на финала, така че още един силен офанзивен футболист е близо до разградчани.

Така, че не е изключено ръководството на Лудогорец да се съгласи да продаде един от титулярите си и да спази традицията да прави поне по един голям изходящ трансфер всяка година.

Ако се стигне до трансфер, то това ще бъде трети играч на Лудогорец, който ще бъде продаден директно в Бундеслигата след Жуниор Кайсара (Шалке 04) и Върджил Мисиджан (Нюрнберг).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Койот

    2 0 Отговор
    По принцип този е един от най слабите в Лудогорец
  • 2 Фен

    0 0 Отговор
    Може да са му хвърлили око за други качества.