Last news in Fakti

4 Юни, 2019 14:28 1 652 3

Ювентус преговаря за Пол Погба

  • ювентус-
  • погба-
  • солскяер-
  • завръщане-
  • манчестър юнайтед-
  • преговори

Старата госпожа иска да си върне халфа на Манчестър Юнайтед

Ювентус преговаря за Пол Погба - 1
Снимка: БГНЕС

Разочароващият сезон на Манчестър Юнайтед със сигурност ще доведе до много промени в отбора, а сред напускащите най-вероятно ще е и голямата звезда на “червените дяволи” Пол Погба. От доста време се знае за интерес към французина от страна на Реал Мадрид, но по-вероятно изглежда халфът да се завърне в Ювентус.

Италианският журналист Джанлука Ди Марцио, известен като достоверен източник за предстоящи трансфери, написа в Twitter, че вече са в ход преговори между Юве и агента на Погба - Мино Райола. Ако се стигне до разбирателство, веднага ще започнат разговори и на ниво клубове.

Погба не е в добри отношения с Оле Гунар Солскяер, а и колелбливото му представяне през сезона кара норвежеца да гледа на раздялата с него като на потенциално добро решение. Естествено, подобен трансфер ще донесе и голяма сума в касата на Юнайтед, която да бъде използвана за привличането на нови попълнения.

На “Олд Трафорд” веднъж вече пуснаха Погба в Юве. През 2012 година французинът подписа със “старата госпожа” и се превърна в един от най-добрите футболисти в света. През 2016-а Юнайтед плати на “бинаконерите” рекордните 110 млн. евро, за да си върне своя юноша.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ало

    2 2 Отговор
    Абе елате в България ще ви намерим по - евтини цигани за тез пари.

    Коментиран от #3

  • 2 9 степен

    1 0 Отговор
    Дай Боже J
  • 3 9 степен

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ало":

    Това може да го каже само един прост*к