Last news in Fakti

20 Октомври, 2019 13:45 1 157 6

Красен Кралев не иска в БФС

  • красен кралев-
  • бфс-
  • министър на спорта-
  • конгрес-
  • кандидатура

Казвал съм много пъти – към премиера Борисов имам дългосрочни ангажименти

Красен Кралев не иска в БФС - 1
Снимка: БГНЕС

Министърът на спорта Красен Кралев отрече възможността да се кандидатира за президент на Българския футболен съюз. Това коментира той в Русе, където бе на посещение в спортни обекти.

„Нямам никакво намерение да се кандидатирам за президент на Футболния съюз. Казвал съм много пъти – към премиера Борисов имам дългосрочни ангажименти. Предстои ми още дълъг път да извървя с него, така че моето място е в спортното министерство. Има много работа, която трябва да свърша тук, много ангажименти, които съм поел, които трябва да си ги завърша, няма кой друг да ги завърши. Така че кариерата и бъдещето ми е свързана с министерството“, каза министърът на спорта Красен Кралев.

Той поясни, че във футболните среди има достатъчно много добре подготвени мениджъри, които могат да се справят със задачата да ръководят добре целия съюз.

Ако всичко протече по правилата и има нормален избор на председател на Изпълкома на новия конгрес, държавата ще продължи да помага на футбола, който е изключително важен спорт с голямо социално значение, като усилията ще са вложени най-вече в детско-юношеските школи, допълни още министър Кралев.

По-рано тази седмица цялото ръководство на БФС подаде оставка, включително Борислав Михайлов, който беше президент на съюза 14 години.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Долен измекяр

    2 0 Отговор
    Оставка
  • 2 ???

    2 0 Отговор
    Той и Гешев не искаше. 🐞🐞🐞

    Коментиран от #5

  • 3 Илия

    1 0 Отговор
    Шопар

    Коментиран от #6

  • 4 Лазката

    0 0 Отговор
    Имаме нужда от него като спортен министър и си върши перфектно работата. Чудно е защо обаче се появяват спекулации с неговото име, човекът няма амбиции за БФС
  • 5 Монти

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "???":

    Ти си много слабоумно парче, знаеш ли? Дори и Кралев да бе поел БФС щеше да е в пъти по-добре отколкото с Перуката
  • 6 Пепи

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Илия":

    Използвай български книжовен език, гном такъв. Шопар може да е баща ти, а не министъра.