20 Октомври, 2019 16:04 1 500 0

Тайсън Фюри пее с Роби Уилямс коледна песен

  • тайсън фюри-
  • роби уилямс-
  • коледна песен-
  • бокс

Парчето е коледно и има големи шансове да покори музикалните класации

Тайсън Фюри пее с Роби Уилямс коледна песен - 1
Снимка: БГНЕС

Линейният шампион в тежка категория Тайсън Фюри явно има много таланти. След като все още е непобеден на ринга и чака дебют в кеча, Циганския крал записа и песен. И то не с кого да е, а с Роби Уилямс. Парчето е коледно и има големи шансове да покори музикалните класации.

Песента е част от празничния албум на Уилямс, който ще излезе на 22 ноември, а песент с Фюри се казва „Лошата Шарън“.

„Тайсън ме покани в съблекалнята си преди двубоя с Ото Валин и в един момент му казах - "Виждал съм те да пееш след двубои". И го попитах дали иска да направим дует, а той се съгласи“, разказа Роби Уилямс.

През годините Фюри си създаде репутация на певец, той изпя „Не искам да пропусна нищо“ на Аеросмит на жена си, след като победи Владимир Кличко, за да стане световен шампион през 2015 г.

След равенството с Диотей Уайлдър пък изпя „Американски пай“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА