17 Ноември, 2019 17:38 1 446 0

Изненадващо: Върджил ван Дайк напусна лагера на Холандия

  • върджил ван дайк-
  • холандия

Като причина за отсъствието на Ван Дайк са посочени „лични обстоятелства” без да се дават повече подробности по темата

Изненадващо: Върджил ван Дайк напусна лагера на Холандия - 1
Снимка: БГНЕС

Изненадваща вест притесни мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп. Новината е свързана с една от звездите на „червените” Върджил ван Дайк. Холандецът е напуснал лагера на националния си тим, след като вчера взе участие в европейската квалификация със Северна Ирландия, завършила при резултат 0:0.

Днес от Холандската футболна федерация обявиха, че защитникът е напуснал лагера на „лалетата” и няма да бъде на разположение на селекционера Роналд Куман за последния мач от квалификациите срещу Естония.

Като причина за отсъствието на Ван Дайк са посочени „лични обстоятелства” без да се дават повече подробности по темата.

След паузата за международните мачове, Ливърпул подновява борбата във Висшата лига с гостуване на Кристъл Палас. Все още не е ясно какви точно са проблемите на Ван Дайк и дали той ще може да играе за клубния си тим.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА