Last news in Fakti

24 Ноември, 2019 13:05 1 276 8

Исландците очакват мач с Унгария, а не с България

  • евро 2020-
  • българия-
  • унгария-
  • исландия

Човек от щаба на Исландия ни отписа за мача ни срещу ''маджарите''

Исландците очакват мач с Унгария, а не с България - 1
Снимка: БГНЕС

Интересно изказване направи помощник-треньорът на Исландия Фреир Александерсон. Островитяните са евентуален съперник на България на финала на плейофите за място на Евро 2020, като ако има такъв двубой, би трябвало да се играе в София.

Според Александерсон, на такъв евентуален финал исландците ще се срещнат с Унгария. "Маджарите" са ни съперник на полуфиналния бараж и специалистът очаква именно те да продължат напред. Но ако все пак срещнат България, играчите на Исландия са решили да се забавляват в София, защото градът е бил похвален от играча на Левски Холмар Ейолфсон, предаде Гонг.

На полуфиналите играчите от Ледения остров срещат северните ни съседи от Румъния и са доволни, че се изправят именно срещу този опонент.

"Жребият напълно ни устройва. Румъния е силен тим, но си мисля, че можем да го довършим у дома. След това опциите са две. Мисля, че Унгария ще победи България и ще трябва да гостуваме в Будапеща. Ако това не се случи, ни чака визита в София."

"Вече говорихме със защитника на местния Левски Холмар Ейолфсон. Той ни каза, че това е чудесен град и определено ще ни бъде забавно. Чака ни голямо предизвикателство", заяви Фреир Александерсон пред медиите в Исландия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мн сме силни

    14 1 Отговор
    Всеки отбор си мечтае за противник като България, даже няма нужда да ни анализират :Д
  • 2 Анонимен

    10 0 Отговор
    Футбол, а и всичко в тая държава е на най ниско ниво и на дъното. В БФС се краде с милиони на година, това важи и за всички министерства и сфери. Едните крадът и живеят, като царе, а ние сме работещи бедни.
  • 3 Тия

    3 5 Отговор
    румънците ще ги убият с голове.

    Коментиран от #4

  • 4 🇮🇸🇷🇴

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Тия":

    Ъъъ у коя врата. У свойта си, нали 😂🤣😂
  • 5 АВЕ МОЖЕ И ДА СЕ ОКАЖАТ ПРАВИ

    3 3 Отговор
    АМА МОЖЕ... ОЩЕ НЕ Е ФАКТ ТАКА ЧЕ...ХАЙДЕ ПО- ПОЛЕКИЧКА С ИЗКАЗВАНИЯТА И МЕЧТИТЕ СИ МОМЧЕНЦА ОТ ИСЛАНДИЯ...САМО ДА НЕ ВИ СЕ РАЗВЛАЛИ НАСТРОЕНИЕТО И ДА НАМРАЗИТЕ СОФИЯ..ПИЛЦИТЕ СЕ БРОЯТ ЗНАЕТЕ КОГА...

    Коментиран от #7

  • 6 Порно

    7 0 Отговор
    В момента нациналния отбор е най желан , като млада , празноглава и лесно достъпна красавица.
  • 7 Пилците ще се броят

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "АВЕ МОЖЕ И ДА СЕ ОКАЖАТ ПРАВИ":

    ... напролет
  • 8 Истината е

    3 0 Отговор
    че никой не ни брои за слива.................