Last news in Fakti

16 Декември, 2019 10:24 705 1

Лампард: Футболистите да докажат, че имат топки

  • франк лампард-
  • футболисти-
  • челси-
  • мениджър

Когато играем срещу тимове като Борнемут, Евертън и Уест Хем, които се опитват да рушат играта, трябва да намерим друг начин да ги пробием

Лампард: Футболистите да докажат, че имат топки - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Челси - Франк Лампард скочи на футболистите си след загубата от Борнемут с 0:1.

"Очевидно е, че не играем достатъчно добре пред собствена публика. Феновете не трябва да се радват, когато защитниците си подават топката 10 пъти. Това не е тимът, на който искам да съм мениджър. Част от отговорността е на играчите да развълнуват привържениците ни. Трябва да покажат характер и да докажат, че имат топки. Когато играем срещу тимове като Борнемут, Евертън и Уест Хем, които се опитват да рушат играта, трябва да намерим друг начин да ги пробием. Не се справихме и затова ще започне да се натрупва стрес", ядоса се клубната легенда след поражението.

Другият удар по "сините" бе новината, че Н'Голо Канте иска да си тръгне през лятото. Според спекулациите Барселона иска да привлече френския национал, който предпочита обаче да се присъедини към бившия си съотборник Еден Азар в Реал Мадрид.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грую

    0 0 Отговор
    Само да поясня: Играе се с една топка. Ако пуснат на терена втора се маха!