Last news in Fakti

18 Декември, 2019 01:00 1 182 0

Анчелоти прие офертата на Евертън

  • анчелоти-
  • евертън-
  • оферта-
  • приемане

Италианският специалист ще се завърне на работа в Англия

Анчелоти прие офертата на Евертън - 1
Снимка: БГНЕС

Италианският треньор Карло Анчелоти е приел офертата на Евертън и се завръща в Премиър лийг. Той ще подпише договор с “карамелите” , като се очаква назначението му да бъде обявено официално в сряда.

Информацията е на “Скай Спортс” и беше тиражирана и от други английски медии. Според “Гадзета дело Спорт” от Евертън са предложили договор до юни 2022 година на бившия мениджър на Челси, който беше освободен преди дни от Наполи въпреки, че класира отбора за осминафиналите на Шампионската лига.

Евертън е без треньор от 5 декември, когато беше освободен Марко Силва и в момента отборът е воден временно от Дънкан Фъргюсън.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА