20 Декември, 2019 18:31 861 0

Пак предлагат Хамилтън за рицар

  • ричардс-
  • хамилтън-
  • рицар-
  • звание-
  • предложение-
  • формула 1

"Не се сещам за друг по-достоен от Люис за това признание" отбеляза Дейвид Ричардс

Пак предлагат Хамилтън за рицар - 1
Снимка: БГНЕС

Шефът на моторните спортове във Великобритания Дейвид Ричардс заяви, че би било огромен пропуск, ако Люис Хамилтън не бъде почетен с благородническа титла. По традиция около Нова година британската кралица посвещава в рицарско звание редица заслужили личности.

"Не се сещам за друг по-достоен от Люис за това признание" отбеляза Ричардс. Трима пилоти в британската история са били удостоени с титлата "сър": Джаки Стюарт, Стърлинг Мос и Джак Брабам – всичките доста години след като са приключили активната си кариера.

"Постигнатото от Люис е изключително по своята стойност, тъй като той не идва от привилегировано семейство. Той и баща му са работили изключително усърдно, за пробив в картинга и изкачване нагоре по стълбата на успеха. Тази стълба е построена с огромни усилия, а не му е поднесена на тепсия".

"Той е символична фигура и пример за подражание за децата в неравно социално положение, като им показва, че всичко е възможно. Надявам се той да използва своето влияние, за да помогне и да остави завет за поколенията".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА