Last news in Fakti

7 Януари, 2020 05:13 1 412 0

Солскяер: Гуардиола постави стандарите

  • гуардиола-
  • манчестър сити-
  • манчестър юнайтед-
  • купа на лигата-
  • полуфинал-
  • солскяер-
  • контузени

"Отборите на Пеп вдигнаха много високо летвата", смята наставникът на Манчестър Юнайтед

Солскяер: Гуардиола постави стандарите - 1
Снимка: БГНЕС

Антони Марсиал, Джеси Лингард, Люк Шоу и Хари Магуайър все още са под въпрос за дербито на Манчестър от полуфиналите на Купата на лигата. Първите трима пропуснаха равенството с Уулвърхамптън заради болест, докато централният бранител получи контузия в стъпалото, но доигра срещата. Двубоят срещу Манчестър Сити е утре вечер на "Олд Трафорд", а мениджърът на отбора Оле Гунар Солскяер ще изчака до последно, за да даде шанс на всеки от тях да се възстанови и да играе.

"Ще им дадем толкова време, колкото е възможно. Това е най-честният отговор, който мога да ви дам. Някои от тях все още не са готови. Ако мачът беше днес, не съм сигурен дали щяха да могат да играят. Но все още има 36 часа, докато обявя състава.

Заради адреналина и атмосферата на тези мачове всичко може да се промени за един миг - заради реферско решение, късмет, контузия, червен картон... Ние знаем, че Манчестър Юнайтед е топ отбор. Харесвам отборите на Пеп. Те вдигнаха много високо летвата, поставиха стандартите. Това е нещо, към което да се стремим", заяви Солскяер.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА