Last news in Fakti

8 Януари, 2020 10:25 958 0

Арда привлече футболист на Черно море

  • арда кърджали-
  • мартин костадинов-
  • черно море-
  • пфк черно море

23-годишният футболист играе на поста ляв бек и има мачове за младежките национални отбори на България U19 и U21

Арда привлече футболист на Черно море - 1
Снимка: Арда

Защитникът Мартин Костадинов вече е футболист на Арда. Бившият играч на Черно море бе закупен от Арда и вече подписа своя договор. Това стана след среща между Костадинов и президента на Арда Петър Пешев.

23-годишният футболист играе на поста ляв бек и има мачове за младежките национални отбори на България U19 и U21. За последно той бе преотстъпен на Дунав.

Мартин Костадинов е вторият състезател, който е закупен от Арда, след привличането на Стойчо Атанасов от ЦСКА-София. Другите нови в състава на Арда са Румен Руменов и младежкият национал Светослав Ковачев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА