Last news in Fakti

12 Януари, 2020 09:40 1 574 3

Клоп: Гуардиола не се е предал

  • пеп гуардиола-
  • юрген клоп-
  • ливърпул-
  • манчестър сити-
  • висша лига

След 21 изиграни срещи "червените" установиха рекорд в топ 5 шампионатите на Европа

Клоп: Гуардиола не се е предал - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул записа своята 20-а победа от изиграни 21 срещи във Висшата лига, като победи с минималното 1:0 Тотнъм като гост. Така след 21 изиграни срещи "червените" установиха рекорд в топ 5 шампионатите на Европа.

"Рекордът не е чак толкова специален. Ние знаем за него и е важен, но не може да се усети. Когато ви връчат трофей, тогава си направил нещо, но дотогава трябва да се бориш за него", коментира треньорът на Ливърпул след победата над Тотнъм.

"Това е само началото. Ливърпул трябва да продължи в този дух, тъй като конкурентите са много силни. Пеп Гуардиола не се е предал, ние също. В момента всичко се развива много добре. Лидерството ни в момента не е интересно. Когато вече и математически не могат да ни стигнат, тогава ще ми е интересно", добави той.

Ливърпул води на втория в момента тим на Лестър с 16 точки, като има и мач по-малко, а Манчестър Сити е на 17 точки изоставане.

Самият наставник на "гражданите" Пеп Гуардиола призна, че е загубил битката за титлата.

В следващия 23-ти кръг "червените" приемат на "Анфийлд" Манчестър Юнайтед, единственият отбор, който не беше победен от тях този сезон във Висшата лига. На "Олд Трафорд" двата тима завършиха 1:1.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ехааа

    11 0 Отговор
    Много силен Ливърпул, или пък слаби други фаворити за титлата.......отдавна в Англия не е имало отбор, който да мачка толкова здраво и категорично, неслучайно разликата с втория и третия е огромна!

    Коментиран от #2

  • 2 Абвгд

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "ехааа":

    Имаха и късмет в някои мачове, но определено си заслужават позицията. Нека да спечелят титлата и да направят и рекорд за точки в един сезон, заслужиха си го с играта през последните 2 3 сезона
  • 3 Ливърпулчо2020

    7 0 Отговор
    Това е може би най силният отбор на
    "мърсисайдци" за цялата история на
    клуба!" Браво и за работата на Ю.Клоп!