Last news in Fakti

17 Януари, 2020 21:24 1 786 1

Полицията: Ако искаха да убият Ковачевич, да са го сторили

  • ковачевич-
  • версии-
  • стрелба-
  • убийство-
  • сплашване

"Стреляно е от такова разстояние, че ако целта е била убийство, то е щяло да се случи", смятат разслдващите

Полицията: Ако искаха да убият Ковачевич, да са го сторили - 1
Снимка: БГНЕС

Гръцката полиция продъпжава разследването по стрелбата срещу сръбската футболна легенда и бивш играч на Олимпиакос Дарко Ковачевич.

По него беше стреляно в атинския квартал "Глифада", а версиите за това започнаха да отпадат една по една. Досега отпадна възможността тъмното минало на дъщеря му или пък отмъщение от бившия му съотборник Раул Браво да са причина за изстрелите.

От полицията са категорични, че случилото се на Ковачевич трябва да се тълкува не толкова като опит за убийство, а като сплашване.

"Стреляно е от такова разстояние, че ако някои искаше да го убие, щеше да го направи. Говорим за професионалист, който борави добре с оръжието и умишлено е пропуснал. Използвана е крадена кола и изстрелът е от район, в който няма камери", обясниха униформените.

Самият Ковачевич още повече постави разследването в задънена улица и изказването си, че няма врагове и не дори не предполага кой би искал да го убие или сплаши.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Луд

    2 0 Отговор
    Нали ако каже кой е бил другия път ония няма да пропусне.