18 Юли, 2012 17:48 14 285 11

Изненада: Кобрата няма да се бие с Кличко

  • кобрата-
  • кубрат пулев-
  • кличко-
  • интерконтинентален шампион-
  • бокс
Изненада: Кобрата няма да се бие с Кличко - 1
Снимка: Кубрат Пулев, ЕПА/БГНЕС

Кубрат Пулев се размина с възможността да стигне до мач с Владимир Кличко.

Първоначално се знаеше, че българинът, който е интерконтинентален шампион, е само на две победи от сблъсък с легендарния украинец, но сега нещата придобиха драстична промяна.

Мениджърът на братята Кличко Бернд Бенте обяви имената на потенциалните съперници на Владимир Кличко за бой, който е планиран да се състои в края на тази година. Сред изброените боксьори обаче не фигурира Кубрат Пулев.

Бенте съобщи, че евентуалните претенденти са полякът Мариуш Вах, руснакът Денис Бойцов, кубинецът Одланиер Солис, канадецът Берман Стивърн и Александър Устинов от Беларус.

В последния си бой Владимир Кличко защити титлите си без особени проблеми, след като нокаутира Тони Томпсън още в шестия рунд.

След това Международната боксова федерация (IBF) обяви намерението си да организира турнир с участието на Кубрат Пулев (№3 по рейтинг на IBF), Томаш Адамек (№4), Одланиер Солис (№5), Александър Устинов (№6), които да излъчат един претендент за титлите на Владимир Кличко. Полякът Адамек обаче отказа участие в подобно съревнование и това явно накара от IBF да се откажат от подобно мероприятие, което сега стана ясно от думите на Бенте.

По план трябваше четиримата боксьори да се изправят в полуфинали и финал. Съперник на Кобрата щеше да бъде Солис, след което победителят да се изправи срещу Адамек или Устинов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 живко найденов

    3 4 Отговор
    който е най-силен ,той е най-неудобен ,от него бягат... ВСЕ НЯКОГА СТЕ СРЕЩНАТ НАШИЯ -НЯМА НАКЪДЕ ...
  • 2 бай Георги

    5 1 Отговор
    Що да е изненада?Това се очакваше!Кобрата още много хляб трябва да изяде,докато му дойде реда да се бие с най-силните!

    Коментиран от #4

  • 3 асд

    2 0 Отговор
    Ти откачен ли си бе ?! Кобрата е добър , но още доста хляб има да изяде за да се бие срещу Кличко .
  • 4 кли4ко

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "бай Георги":

    i kebap4eta da qde pak nqq stani negovata rabota :d
  • 5 дочо

    0 1 Отговор
    Ще стане,ще стане,с малко плюнка от Андрея ли Андромеда ли ,беше .
  • 6 Mupo

    0 0 Отговор
    Малко е странно да обявиш че претенденти могат да бъдат номер 2,4,5,6,7... и някак си да изпуснеш номер 3. Единствената причина за която се сещам е че предпочиташ да не се изправяш срещу него сега, с надеждата че в бъдеще може би ще стане в по лоша форма. Но така е и в спорта не всичко е сила, има и тактика и мръсни номера...
  • 7 Захарче

    1 0 Отговор
    Да не подценяваме възможностите на Кобрата ! Отлагането на срещата носи еднакви рискове за двете страни . Ще се радвам Кличко да падне още в 1-ят рунд !
  • 8 Димо Златарев

    1 0 Отговор
    pak go precakaha nasheto momche
  • 9 малкия Йосифчо

    0 0 Отговор
    да, :) и аз мисля ,че с малко плюмка от Андреа ще стане !!!! :)
  • 10 Джак Даниелс

    0 0 Отговор
    Mai go e shube Klichko :) I ima zashto ...
  • 11 МАНАФА

    0 1 Отговор
    Абе момчета,вие имате ли изобщо реална представа от бокс,боксьори и т.н.Не виждате ли,че колкото и да ни се иска нашето момче да бие,то си е гола вода в сравнение с елита,колкото и слаб да е той?!Нашето момче ще изяде една гора бой от боксьори като Поветкин,Сендс и още много други.Толкова ли сте залупени,че не се сещате и затова че кобрата няма и психиката да се изправи срещу Кличко ,и ще бъде нокаутиран още в първия рунд.Гледайте реално на нещата и не ставайте смешни.Айде със здраве и умната.