Last news in Fakti

8 Февруари, 2020 17:55 913 0

Зидан: Нямам проблем с Гарет Бейл

  • зидан-
  • реал мадрид-
  • проблем-
  • бейл-
  • марсело

"Бейл е тук и сме доволни от това", заяви наставникът на Реал Мадрид

Зидан: Нямам проблем с Гарет Бейл - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан вярва, че Гарет Бейл е важен за отбора, въпреки че рядко излиза на терена. "Не трябва да търсим решение за Бейл, защото няма проблем. Бейл е тук и сме доволни от това. Ще разчитаме на него. Той има договор и иска да остане. Да, в последните групи отсъстваше, но ще разчитаме на него. Знаем с какво може да допринесе", заяви наставникът на "белите" преди утрешния мач с Осасуна.

Относно критиките за представянето на Марсело Зизу сподели: "Боли ме от това, което се говори, защото той оставя сърцето си на терена. Публиката вижда това. Имахме серия от 21 мача без загуба и искаме отново да се върнем на този коловоз. Много е трудно да си на добро ниво 60 или 70 мача. Сезонът е дълъг и трябва да продължим да се борим".

"На своята позиция Каземиро е Каземиро и прави нещата по своя начин. Когато обаче играе друг на негово място, той също може да се представи добре. Прекалено много се говори за това дали Казе е на терена, или не е", смята френският специалист. "Предстои ни труден мач с Осасуна, на техен терен. Съперникът се справя много добре. Знаем добре това и сме подготвени за нов финал", каза още Зидан.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА