Last news in Fakti

9 Февруари, 2020 17:27 1 080 0

Барселона са опитали да си върнат Иниеста

  • висел кобе-
  • отказ-
  • предложение-
  • връщане-
  • барселона-
  • иниеста

Каталунците са влезли в контакт с ръководството на японския тим и са поискали халфа под наем, но са получили категоричен отказ

Барселона са опитали да си върнат Иниеста - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона е опитал да си върне легендата Андрес Иниеста от Висел Кобе през зимния трансферен прозорец, твърди местното издание SPORT. Каталунците са влезли в контакт с ръководството на японския тим и са поискали халфа под наем, но са получили категоричен отказ.

Иниеста, вече на 35 години, напусна родния си тим през лятото на 2018-а, след като изигра близо 700 мача във всички турнири, печелейки девет титли, шест купи и четири трофея от Шампионската лига. Той също така има 131 мача за Испания, две европейски и една световна купа.

Иниеста възнамерява да се впусне в треньорската професия, след като неговият договор с Висел Кобе изтече догодина. Само преди ден той спечели Суперкупата на Япония.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА