Last news in Fakti

17 Февруари, 2020 17:59 2 053 1

Реал Мадрид не може да се разбере с Рамос

  • рамос-
  • договор-
  • желание-
  • срок-
  • перес-
  • политика-
  • реал мадрид-
  • удължаване-
  • преговори

Капитанът на тима иска нов двугодишен договор, но клубът му предлага удължаване за само още един сезон

Реал Мадрид не може да се разбере с Рамос - 1
Снимка: БГНЕС

Подновяването на договора на Серхио Рамос с Реал Мадрид може да създаде сериозен проблем в испанския гранд, информира „Marca“. Според информацията, Рамос е категоричен в желанието си да подпише нов двугодишен контракт с „кралете“ и е поставил това свое условие пред президента на клуба Флорентино Перес.

В същото време политиката на Реал Мадрид е да предлага контракти за по един сезон на играчите над 30 години.

Настоящият контракт на Рамос с Реал Мадрид изтича през 2021 година, когато футболистът ще бъде на 35 години. Той е непреклонен и иска нов двугодишен договор, но намеренията му се сблъскват фронтално с политиката, която провежда Флорентино Перес.

За момента преговорите между двете страни са в застой. Заплатата на Серхио Рамос в Реал Мадрид възлиза на 11,7 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Linda Mark

    0 0 Отговор
    Здравейте, скъпи мои хора, аз съм Линда Макдоналд, в момента живея в Остин Тексас, САЩ. В момента съм вдовица с три деца и бях заседнала във финансова ситуация през април 2018 г. и имах нужда да рефинансирам и да платя сметките си. Опитах да търся заеми от различни заемни фирми, както частни, така и корпоративни, но никога с успех, а повечето банки отказаха кредита ми, не попълвайте плячката на онези хулигани там, които ги наричат заемодател на пари, всички са измама, всичко, което искат, е вашето пари и вие добре не чувате отново от тях, те ми го направиха два пъти, преди да се срещна с господин Дейвид Уилсън, най-интересната част от него е, че заемът ми беше прехвърлен в рамките на 74 часа, така че ще ви посъветвам да се свържете с господин Дейвид, ако интересувате се от получаване на заем и сте сигурни, че можете да му изплатите навреме, можете да се свържете с него по имейл ……… ([email protected])