Last news in Fakti

17 Февруари, 2020 19:00 786 0

Славия успя да излъже Арда

  • славия-
  • арда-
  • дузпа-
  • иванов

"Белите" спечелиха с минималното 1:0

Славия успя да излъже Арда - 1
Снимка: БГНЕС

Славия спечели с 1:0 гостуването на Арда при подновяването на първенството. Двубоят беше последен от програмата на 21-ия кръг на efbet Лига и се игра пред малко зрители на стадион "Локомотив" в Пловдив.

В ложата бяха националният селекционер Георги Дерменджиев, който гледа срещата в компанията на асистентите си Елин Топузаков и Неделчо Матушев. Треньорът на Левски Петър Хубчев също дойде на "Лаута" да гледа двубоя между формациите на Стамен Белчев и Златомир Загорчич.

"Белите" стигнаха до трите точки след гол от дузпа. В 37-ата минута Галин Иванов спечели 11-метров наказателен удар, след като Конър Рандал го повали в наказателното поле. Капитанът на столичани вкара и това се оказа достатъчно на Славия да спечели.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА