Last news in Fakti

29 Юли, 2012 14:11 1 167 0

Реал (М) договори звездата на Тотнъм

  • реал-
  • мадрид-
  • тотнъм-
  • лука модрич-
  • кака
Реал (М) договори звездата на Тотнъм - 1
Снимка: Лука модрич, ЕПА/БГНЕС

Испанският шампион Реал Мадрид ще подпише контракт със звездния полузащитник на Тотнъм Лука Модрич, твърди таблоидът "Сън".

Офертата, която "белите" са хвърлили е в размер на внушителните 46 млн. евро и според изданието, тя е била приета радушно. 

Предстоят обаче дребни детайли за уточняване и затова не се избързва с обявяването на сделката. Тя обаче със сигурност ще е факт до края на месеца.

Настояването за трансфера е лично на наставника на мадридчани Жозе Моуриньо. Той е настоял пред ръководството да бъде извадена точно такава сума, каквато искат от Тотнъм.

 Халфът от своя страна твърдо искаше да се махне от "Уайт харт лейн", като дори отказваше да тренира наскоро.

В последните дни  той се върна в заниманията, за да омилостиви шефовете и да го пуснат на "Сантяго Бернабеу".

От друга страна пристигането на Модрич в Реал Мадрид означава сигурна раздяла с Кака. Кандидати за бразилеца са бившият му клуб Милан и милиардерите от ПСЖ, където наставник е Карло Анчелоти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА