Last news in Fakti

27 Февруари, 2020 17:46 559 0

Висшата лига ще прави своя Зала на славата

  • зала на славата-
  • висша лига-
  • предложение-
  • въвеждане-
  • условия-
  • анкета-
  • футболисти

Първите двама легендарни играчи, които ще бъдат приети в нея, ще станат ясни на официална церемония на 19 март

Висшата лига ще прави своя Зала на славата - 1
Снимка: БГНЕС

От Висшата лига официално обявиха, че тази година ще стартират своя Зала на славата. Първите двама легендарни играчи, които ще бъдат приети в нея, ще станат ясни на официална церемония на 19 март. Тогава ще бъде публикуван и списък с номинирани кандидати за това признание в бъдеще, за които ще могат да гласуват и феновете.

Основните критерии са два: футболистите да са прекратили активната си кариера, както и да се взима под внимание единствено тяхната визитка във Висшата лига. Всеки отличен ще получи персонализиран медальон, на който ще бъде гравирана годината на техния прием.

“От 1992 година насам Висшата лига е дом на играчи от световна класа, които са определяли цели поколения и са ни предоставяли вълнуващ футбол сезон след сезон. Мястото в Залата на славата на Висшата лига е резервирано само за най-добрите. Това ще бъде повод за феновете ни по света да се върнат назад в годините и да ни помогнат да отпразнуваме някои наистина изключителни кариери”, заяви изпълнителният директор на състезанието Ричард Мастърс.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА