Last news in Fakti

5 Март, 2020 20:13 2 552 0

Челси не успя да се разбере с една от звездите си за нов договор

  • договор-
  • преподписване-
  • вилиан-
  • челси-
  • звезда-
  • преговори

Вилиан не иска да преподпише със "сините" от Лондон

Челси не успя да се разбере с една от звездите си за нов договор - 1
Снимка: БГНЕС

Вилиан е отхвърлил предложението от ръководството на Челси за подновяването на неговия договор, съобщава бразилското издание UOL. 31-годишният футболист е получил оферта за продължаването на неговия контракт с два сезона.

Смята се, че желанието на Вилиан е да получи нов тригодишен договор. Настоящото споразумение на бразилския футболист с клуба изтича в края на сезона.

По принцип политиката на Челси спрямо футболистите над 30-годишна възраст е да подновява договорите им сезон за сезон. Офертата към Вилиан е някакво изключение, но той я е отхвърлил, а е малко вероятно от лондонския клуб да изпълнят неговото желание и да му предложат нов тригодишен договор.

Според информациите, Вилиан вече е получил оферти от други отбори от Висшата лига, както и от тимове от Серия А и Ла Лига.

Преди седмици Вилиан говори в родината си, като тогава призна, че иска договор за още три години. Двете страни обаче явно не могат да се споразумеят за срока на споразумението.

Въпреки че бъдещето му е несигурно, Вилиан продължава да бъде съществена част от селекцията на Франк Лампард през този сезон и вече има 36 мача за лондончани във всички турнири.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА