Last news in Fakti

9 Март, 2020 17:44 1 048 1

Гран При на Австралия ще бъде с публика

  • сезон-
  • формула 1-
  • публика-
  • гран при-
  • австралия

"Трябва да вървим напред по план, но и да взимаме мерки", заявиха организаторите

Гран При на Австралия ще бъде с публика - 1
Снимка: БГНЕС

Сезонът във Формула 1 стартира на 15 март с Гран При на Австралия, а организаторите разкриха, че феновете ще бъдат допуснати до трибуните. Коронавирусът вече отдалечи почитателите на различните спортове в цял свят и направи събитията при закрити врата, но ръководителят на надпреварата Андрю Уестакот, че към този момент всичко върви по план и ще има публика на откриващото състезание за сезон 2020.

"Трябва да вървим напред по план, но и да взимаме мерки. Италианският товар е интересен. Колите на Alpha Tauri и Ferrar вече са натоварени в самолет и ги очакваме да пристигнат."

Вече бе обявено, че в Бахрейн няма да има зрители, планирано за 22 март.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Ганя Балкански

    0 0 Отговор
    пак кинтииии