14 Април, 2020 17:45 993 1

Белчев на раздяла: В малко клубове у се работи толкова професионално, колкото в Арда

  • белчев-
  • обръщение-
  • взаимно съгласие-
  • раздяла-
  • уволнение-
  • треньор-
  • арда

Стамен Белчев направи кратко обръщение в социалните мрежи, след като стана ясно, че се разделя с Арда

Белчев на раздяла: В малко клубове у се работи толкова професионално, колкото в Арда - 1
Снимка: БГНЕС

Минути след като прекрати своя договор с Арда, Стамен Белчев направи кратко обръщение към всички ръководители, футболисти и фенове на тима.

"Приятели,
Обръщам се така към вас, защото смятам, че ви имам за такива. Искам да изкажа огромна благодарност към абсолютно всички, които работят в клуба. Като започна от финансовия благодетел, президента, всички футболисти и тези, с които спечелихме промоция за Първа лига, треньори, цялата администрация и всички, които са свързани с отбора. Последната година бе една от най-щастливите в моята кариера като треньор. Заедно изживяхме незабравими моменти, заедно постигнахме целта Арда да играе сред най-добрите отбори в България. Сигурен съм, че в Кърджали оставям само приятели. Надявам се един ден пътищата ни отново да се пресекат. Пожелавам успех на Арда, защото съм сигурен, че мястото на отбора е сред най-добрите в България. В много малко клубове в България се работи толкова професионално.

Искам да благодаря от все сърце на абсолютно всички фенове на Арда, които бяха от първия ден на стадиона и подкрепяха отбора навсякъде из страната. Вие сте за пример на абсолютно всички. Благодаря ви", сподели Белчев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еми

    4 0 Отговор
    Гайтански свърши парите