22 Април, 2020 05:15 1 948 6

Виери: Феномена Роналдо определено е по-добър от Кристиано

  • виери-
  • роналдо-
  • кристиано-
  • сравнение-
  • величие

"Бразилецът имаше всичко - експлозивност, удар, техника, сякаш танцуваше с топката", заяви италианската легенда

Виери: Феномена Роналдо определено е по-добър от Кристиано - 1
Снимка: БГНЕС

Една от легендите на италианския футбол и Интер Кристиан Виери направи сравнение между бразилеца Роналдо и португалската звезда на Ювентус Кристиано Роналдо. Според Виери бившият му съотборник в Интер е по-добър от CR7 въпреки всички постижения на португалеца.

"Приятел съм с Рони и бях късметлия да играя в един отбор с него. Той имаше всичко - експлозивност, удар, техника. Той сякаш танцуваше с топката", каза Виери за Феномена от Бразилия.

"Бих казал, че бразилският Роналдо е по-добър от Кристиано Роналдо. Кристиано е бойна машина, той продължава да печели само уважение с всичко, което прави и вече е направил. Той може да играе и до 40-та си годишнина, и то с цигара в ръка. Физиката му е като изваяна от скулптор", добави бившият италиански национал.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Novus ordo seclorum

    10 8 Отговор
    Всяка стара муцуна залита и въздиша по своето си време! Феноменът е титан в играта и има всички изброени качества, обаче Кристиано разполага със същите!
  • 2 555

    11 5 Отговор
    Кристиано е голаджия. В никакъв случай не е бил на нивото на Феномена в нито един етап от кариерата си.

    Коментиран от #3

  • 3 Груьо

    8 6 Отговор

    До коментар #2 от "555":

    Кристиано е алчен за величие комплексар , който много рядко съм го виждал да направи рейд от повече от 20 метра с топката. За него играе отбора и единственото му качество е че стреля добре. Аа и умее да си скубе веждите и слага гел на косата
  • 4 Гоуст

    6 6 Отговор
    След някоя година Роналдо ще спре да играе и ще остане статистиката, а тя е: Кристиано издухва Роналдо във всеки показател, другото е предпочитанието на всеки
  • 5 хахахаха

    6 6 Отговор
    феномена играеше футбол от друго измерение а гелосания бастун само може да чупи стойки и полаче когато дадат златната топка на меси...
  • 6 3425

    4 2 Отговор
    Така, малко обективно мнение. Феномена и Марадона, не може да бъдат сравнявани с днешните звезди. Безпорно Феномена е един от легендиде, заедно с Бекъм, Зидан... НО, CR7, няма стигане, когато иска прави рейт, когато иска се забавлява и винаги излиза само с 1 мисъл, да победи и да отбележе. Доказал се е в 3 различни първенства, и на национално ниво. Докато онзи дребния дето меси тестото, не може да играе другаде освен в барса, защото тя играе за него.