23 Април, 2020 05:11 1 170 0

Ювентус с план "Б", ако не успее да купи Погба

  • милинкович-савич-
  • план б-
  • ювентус-
  • погба-
  • манчестър юнайтед-
  • трансфер

"Бианконерите" ще вземат Сергей Милинкович-Савич от Лацио

Ювентус с план "Б", ако не успее да купи Погба - 1
Снимка: БГНЕС

Ювентус вече има план "Б" в случай, че не успее да вземе Пол Погба. Както е известно италианският град иска да си върне френския национал, който продаде на Манчестър Юнайтед през лятото на 2016-та срещу 105 милиона евро. За момента обаче изглежда, че до сделка няма да се стигне и Погба ще остане на "Олд Трафорд'.

Поради тази причина шефовете на "старата госпожа" вече са набелязали футболист, който да дойде на мястото на Погба. Става въпрос за полузащитника на Лацио Сергей Милинкович-Савич. Той пристигна в тима на "орлите" през 2015-та и бързо се превърна в един от основните играчи на тима. През настоящата кампания сръбският национал има 31 мача за Лацио във всички турнири, в които е реализирал 5 гола и е направил 7 асистенции.

Римският гранд обаче иска поне 120 милиона евро за правата на звездата си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА