Last news in Fakti

22 Април, 2020 19:28 1 385 1

Ван Перси: Отидох в Юнайтед, защото Арсенал не ми предложи нов договор

  • газидис-
  • договор-
  • доказателства-
  • арсенал-
  • ван перси-
  • трансфер-
  • манчестър юнайтед-
  • отношение

"Ако някой дойде с доказателства, че са ми предложили нов договор, още днес ще му дам 1 милиона паунда", заяви бившият нападател

Ван Перси: Отидох в Юнайтед, защото Арсенал не ми предложи нов договор - 1
Снимка: БГНЕС

Робин ван Перси обвини директно бившия шеф в Арсенал Иван Газидис за своя трансфер в Манчестър Юнайтед през август 2012 година. Холандецът твърди, че заради тогавашния изпълнителен директор на "топчиите" клубът не му е предложил нов договор и поради тази причина се е стигнало до присъединяването му към тима на сър Алекс Фъргюсън - ход, който разочарова много привърженици на лондончани.

"Не беше само между мен и Арсен Венгер. Имаше много повече неща с Иван и с начина, по който той се държеше в цялата ситуация. Заклевам се в децата си, че ако някой дойде с доказателства, че Арсенал ми е предложил нов договор, още днес ще му дам 1 милиона паунда. Решението да не ми бъде предложен нов договор беше на Арсенал. След много разговори стана ясно, че имаме различни идеи за бъдещето на клуба. Посочих седем точки, които според мен Арсенал трябваше да подобри. Моето мнение беше, че веднага трябва да започне да се работи по тях, ако иска Арсенал да се конкурира с най-добрите отбори. Няма значение какви точно бяха тези точки. От значение е само това, че Иван Газидис не се съгласи с нито една от тях. Имайки предвид това, Арсенал реши да не ми предлага договор. Защото не бяха съгласни с моите представи. Аз просто исках да помогна на клуба да върви напред. Посланието, което получих, бе много ясно", разказа Ван Перси, който допълни, че също е направил грешка впоследствие, след като е публикувал откритото си писмо до феновете на Арсенал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един блокиран от дирниците

    0 0 Отговор
    Великолепен футболист ! Раздаваше се докрай !