Last news in Fakti

22 Април, 2020 20:35 1 116 4

Буфон взе решение да не спира с футбола

  • буфон-
  • договор-
  • кариера-
  • ювентус

42-годишният страж ще получи нов договор

Буфон взе решение да не спира с футбола - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният италиански вратар Джанлуиджи Буфон взел категорично решение да продължи да играе за Ювентус и през следващия сезон, съобщава Gazzetta Dello Sport. 42-годишният страж се завърна в Италия миналото лято, след като прекара една година в ПСЖ.

"Ако се сте сигурни, че това е правилният избор, съм щастлив да продължа“, отговорил според изданието Буфон на президента Андреа Аниели, който е заявил на вратаря, че клубът иска той да остане.

Буфон е на път да счупи още няколко рекорда при подписването на нов договор, който ще му осигури 1,5 милиона евро за година. Ако това се случи, легендата ще играе 26-и сезон като професионален футболист, с което ще задмине Франческо Тоти (Рома) и Паоло Малдини (Милан).


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bit

    1 1 Отговор
    Евала Джиджи.
  • 2 Дидо

    0 1 Отговор
    Идеално ...... тоя да не стане като Арсен Венгер !!! Хората го поканили за една година ,той забравил да си тръгне още 14 ххаххахаха
  • 3 Ако имаш силите

    2 1 Отговор
    Защо пък не, 42, възраст в която човек се чувства пълноцен за спорт и смислени неща...!
  • 4 Цигаристан

    1 0 Отговор
    ПО ПРИНЦИП НА ЗАПАД ЧОВЕК НА 42 Е В РАЗЦВЕТА НА СИЛИТЕ СИ, ХРАНИЛ СЕ Е ЗДРАВОСЛОВНО, ИЗРАСЪЛ Е В ЩО-ГОДЕ НОРМАЛНА СРЕДА А И НЕ Е ПУШИЛ КАТО ДЪРТ БУЛГАР, ТАКА ЧЕ НЕ Е СТРАННО. ТО У НАС ИМА ХОРА НА 42 ДЕТ ИЗГЛЕЖДАТ КАТО СЪСУХРЕНИ СТАРЦИ